Mogli jeszcze jakieś darmowe przeglądy ufundować albo cuś. A autobusik bardzo fajny. Watek na forum mu się należy
Urodziła mi sie córeczka, ale nie zdążylem do szpitala ...
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ruwadoWatek na forum mu się należy
Zamieszczone przez xtremesystemsoczywiscie kanape daja za FREE?
Komentarz
-
-
-
Ja się pytam gdzie logo na grillu?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Philu, i ałdi ponoć Audi = 0000 :diabelski_usmiech
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrso koledze już na wp piszą
http://moto.wp.pl/kat,551...,wiadomosc.html
Nie każdy może pochwalić się tak oryginalnym miejscem narodzin jak najmłodsze dziecko Państwa Nadolnych. Mimo, iż w dokumentach będzie ono miało wpisane „urodzona w Poznaniu”, to przyszło na świat na tylnej kanapie Skody Octavii. Na cześć samochodu dziewczynka otrzymała imię Luiza Oktawia.
a samar to już poważna strona
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoZamieszczone przez BADYLale te komentarze....jakaś żenada :-!
Komentarz
-
-
Większość komentarzy na temat Skody wrzucają posiadacze CC, Golfów II-IV, 20-letnich dojechanych BMW, oraz rowerów "pseudo-górskich". Po wrzuceniu komentarza połowa z tych "krytyków" siada do odrabiania lekcji :diabelski_usmiechDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Eidos71, :lol:
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Boobassa ciekawe, czy obiecaną kanapę dali
Śliczne dziecko, niech rośnie zdrowo, a jak smacznie śpi na tej poduszce Skody
Komentarz
-
-
leonn, powinni jeszcze dołożyć darmowe serwisy do końca świata i jeden dzień dłużej
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Komentarz
-
Komentarz